Boliger i grønne omgivelser og sentrumsnært

Bjergstedhagen ligger i byen. Nesten midt i. Bare en kort, behagelig spasertur til vågen. Nærmeste nabo er Bjergstedparken og Kulturparken. Konserthuset er et par steinkast unna, det samme er sjøen. Her bor du behagelig nært det meste og akkurat så langt unna at du slipper sjenerende støy i helger og når det er sommerfestivaler i byen.

Å bo i sentrum er drømmen for mange. La bilen stå trygt i garasjen mens du gjør unna dagens handel i byen. Tar med deg venner på konsert med tilhørende restaurantbesøk og er hjemme bare minutter etter. Nyter friheten i leilighet der du ikke trenger å tenke på vedlikehold av bolig, klipping av plen eller trimming av hekk. Eneste trimmingen du trenger å tenke på er av deg selv. Joggetur langs sjøkanten, i sentrum eller i nærområdet. Ditt nye nabolag.


En behagelig spasertur unna sentrum

Det er i sentrum det skjer. Butikkene, caféer, bibliotek, kino, et stort utvalg restauranter. Med Michelin-stjerne og uten. Utelivet. Festivalene. Mai jazz. Breivannet. Domkirken. Hyggelig prat med folk du kjenner. Bylivets puls. Parker. Sjøkanten. Vågen. Gamle Stavanger. Cruisebåter på besøk. Torghandel. Søte plommer. Konserthuset. Symfoniorkesteret. Teater.

Byen er så mye. Så rikholdig. Så nær. Og akkurat passe langt unna.