Velkommen til Bjergstedhagen

Leilighetene i Bjergstedhagen er spennende og har en stilig arkitektur. Store vindusløsninger slipper inn mye lys i boligen. Store balkonger som er vendt mot vest samtidig som prosjektet har en lun beliggenhet gjør at du kan nyte utedagene til langt på høst. Her kommer du virkelig til å trives. Akkurat passe nær byen, akkurat slik du ønsker det.

Arkitektens tanker

I forlengelsen av Bjergstedparken skal en del av trehusbyen i Stavanger reetableres og revitaliseres med ett nytt boligprosjekt. Gjennom omfattende regulerings og prosjekteringsarbeid er det utviklet et nytt komplekst og inviterende bygg. Fordelt på 7 sammmensatte vertikale trehus byr det til sammen på 19 nye leiligheter. De øverste enhetene sågar med utsiktsloft/luft.

Byggets uttrykk skal vise seg frem gjennom et tilsynelatende muntert og vilkårlig samspill, men likevel sammensatt og harmonisk. Gatesiden skal ha en variert og inviterende fasade som inkluderer bylivet. Det skal både ønske velkommen inn og velkommen hjem. Mot hagesiden danner lekne balkonger og utesituasjoner gode forhold for utendørs opphold og rekreasjon for beboerne.

Hovedmålet for bygget har vært å knytte seg på de eksisterende kvaliteter i området:

  • byen og bylivet
  • kultur gjennom konserthuset
  • parken i tilknytning til konserthuset
  • fjorden som kan sees fra enkelte leiligheter
  • trehusbyen som omkranser prosjektet
  • utsikten mot byen, fjord og park

Til sammen danner de et suverent grunnlag for et samspill som til sammen skaper optimale forutsetninger for et godt nytt hjem: Det nye hjemmet har vi kalt: «Bjergstedhagen».

Arkitekter
Atle Lenschow og
Michal Soltysinski


Leiligheter i flere størrelser og unike loft!

Med størrelser fra 63 til 160 m² er det mye å velge mellom. Allikevel er det ikke mer enn 19 leiligheter i prosjektet. Akkurat passe stort, akkurat passe intimt. Her blir du lett kjent med naboene.

Prosjektet passer for alle som ønsker en behagelig hverdag med alle fordelene en splitter ny leilighet gir deg. Du parkerer trygt i lukket garasjeanlegg og tar heisen til din etasje. Bjergstedhagen har et lunt og fint fellesområde for beboere og de som kommer på besøk. I tillegg er det gode sportsboder og ikke minst sykkelparkering.

Leilighetene har kjekke planløsninger med store, gode balkonger, eller uteområde om du velger én i første etasje. Meget gode solforhold og lun beliggenhet. Leilighetene i toppen har i tillegg til gode planløsninger en unik loftsløsning. Her er det meget store vindusflater og takvindu. Her ser du over til Ryfylkefjellene og kan følge med det som skjer i havnebassenget til enhver tid. Dette er store, eksklusive leiligheter for deg som ønsker å ta med deg eneboligfølelsen i din nye tilværelse.

Uansett hvilke leilighet du velger er beliggenheten fortsatt den samme gode. Et par minutter unna SR-Bank sitt nye hovedkvarter. Like kort til Konserthuset. Og bare bitte litt lengre til vågen og sentrum.

Et prosjekt med gjennomført og god standard

Det er ikke mye som slår den fantastiske følelsen av å flytte inn i en ny bolig. Her har ingen bodd før. Lukten. Rene flater. Klar til å nytes. Klar til å tas i bruk. Bjergstedhagen gir deg dette i tillegg til en god standard. Her er blant annet 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett, samt fliser på gulv og vegg på bad. Her er også balansert ventilasjon som gir deg et behagelig inneklima. Et annet pluss er at jo tidligere du kommer inn i prosessen, jo flere tilvalg kan du gjøre. Velg den fargen du vil ha på veggene. Andre fliser. Eller kanskje en mørk parkett? Mulighetene er mange og valgene er dine. Gjør leiligheten til din egen. Akkurat slik du vil ha det.


Kjøkkenløsning fra HTH og Uno form

I Bjergstedhagen planlegger vi to kjøkkenleverandører. Til de aller fleste leilighetene har vi planlagt å levere kjøkken fra danske HTH. De har en rekke spennende designkjøkken i sitt sortiment. I tillegg til standard leveranse er det mulig med tilvalg.

For toppleilighetene i prosjektet har vi planlagt å levere kjøkken fra uno form. Ta kontakt med megler for mer informasjon om kjøkkenleveransen til din leilighet.

Kjøkkenløsningen presentert på dette oppslaget viser kun illustrasjonsbilde av kjøkken, og er ikke leveransen eller omfanget i Bjergstedhagen. Nøyaktige kjøkkentegninger får du av megler.